duminică, 30 octombrie 2011

Salutam noul an scolar!

Cu greu am gasit fotografia, nu stiu cum de s-a rătăcit prin calculator... şi ar fi trebuit să fie mai multe, dar... ma bucur că am găsit-o şi pe aceasta. Cu siguranţă că voi mai descoperi şi alte pierderi din cauză că bietul meu calculator a fost tare bolnav şi l-am dus la doctor...

Un soare la fereastra mea :)

Din frunze de porumb si carton colorat am facut cate un soare pentru ferestrele camerelor copiilor, sa-i incalzeasca la iarna. Si bine am facut, ca tare ne-au fost de folos cand a nins acum trei saptamani!!!

Nu, nu e o greseala! Elevii mei imi lumineaza fiecare zi din viata!












Daca lucrati si voi acasa un soare si nu aveti frunze de porumb, puteti folosi carton colorat galben pentru petale. Veti prinde petalele cu un lipici rezistent intre doua cercuri de carton. Puneti-i soarelui ochisori mobili pe ambele fete (ochisorii îi gasiti in magazinele de profil) si desenati-i un zambet mare si frumos precum sufletelul vostru de copil. Acum soarele este gata de lipit pe fereastra camerei tale ca sa te bucuri de el toată iarna!

sâmbătă, 8 octombrie 2011

miercuri, 5 octombrie 2011

Zana Toamna

Odata cu venirea toamnei, frunzele multicolore si ideile creative ne-au facut sa ne asezam la masa si sa creem personajul Toamna
Materiale necesare: o bucata de carton A3 (sau doua bucati A4 unite intre ele cu banda adeziva), hartie sau carton alb pentru corp (se poate face un sablon de mana si se decupeaza repejor), frunze presate, ochisori mobili si alte zorzonele pentru impodobit zana (daca aveti prin casa - fundite, fire colorate, abtibilduri etc.)
Iata ce a iesit:

Elena Radulescu si Iasmine Alecu


Adina Stoica si Andreea Marginean


Zane si... zani :)